Kuva yrityksestä BelleVue Aquarius-Aquamar
Kuva yrityksestä BelleVue Aquarius-Aquamar
Kuva yrityksestä BelleVue Aquarius-Aquamar
Kuva yrityksestä BelleVue Aquarius-Aquamar
Kuva yrityksestä BelleVue Aquarius-Aquamar

Osoite: Calle Teide 6, Puerto del Carmen, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotetur.com

Kiinnostaako BelleVue Aquarius-Aquamarin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


BelleVue Aquarius-Aquamar sijaitsee lähellä satamaa Puerto del Carmenin vanhassakaupungissa. Se on ihanteellisella paikalla nauttiaksesi tämän vilkkaan kaupungin monista nähtävyyksistä. Sen suurta uima-allasta palvelee allasbaari ja ravintola, ja siellä on vastaanottolounge. Lähistöltä löytyy pieni ostoskeskus. Yksiköt ovat yksinkertaisesti sisustettuja, ja joissakin on parveke, jolta on näkymät uima-altaalle kohti merta. Auto lisäisi lomanautintoa huomattavasti. Tämä lomakeskus ei sovellu kävelyvaikeuksista kärsiville.

BelleVue Aquarius-Aquamar -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Casino (16.0 miles), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (16.0 mailia), Kampaaja (lähistöllä) Sauna (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto (2.0 mailia), Tuuli Surffaus (2.0 mailia)
Lentokenttä
Arrecife - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, maanantai

BelleVue Aquarius-Aquamarin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa BelleVue Aquarius-Aquamar ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen BelleVue Aquarius-Aquamariin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti BelleVue Aquarius-Aquamarissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus BelleVue Aquarius-Aquamar -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia BelleVue Aquarius-Aquamarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia BelleVue Aquarius-Aquamarin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.