Photo of Club Access 2 Leisure
Photo of Club Access 2 Leisure
Photo of Club Access 2 Leisure
Photo of Club Access 2 Leisure
Photo of Club Access 2 Leisure

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.a2l.biz

Kiinnostaako Club Access 2 Leisure myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Kuinka tyydytät vaellushimosi maailmassa, joka on täynnä äärettömiä ja upeita kohteita? Vaikuttaa monimutkaiselta kysymykseltä, mutta Club Access 2 Leisurella on yksinkertaisin ja loistavin vastaus: ole osa heidän klubiaan ja pääset käsiksi useaan kohteeseen. osa-aikaisen omistus ja valikoima lomakohteita, joista valita. Yhtäkkiä valinta, laatu, neuvonta ja palvelu ovat kaikki käsissäsi.

Vaivatonta, voit varata uskomattoman loman aurinkoisessa Australiassa. Valikoima luksusmajoituksia Espanjassa, Teksasissa ja Filippiineillä odottaa sinua. Loman varaaminen Floridassa, Meksikossa, Itävallassa, Jamaikalla tai Thaimaassa on sujuvaa kuin silkki. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät vakuuttavat, että Club Access 2 Leisure huolehtii kaikesta puolestasi laajalla yli kahden tuhannen upean lomakeskuksen verkostolla ympäri maailmaa.

Lisäksi jäsenyys mahdollistaa erityisen pitkiä lomia, kun lainaat tai säästät viikkoja vuodesta toiseen. Kun päivität tilisi, nautit myös etuoikeudesta varata erityislomia sesonkiaikana tai matkustaessasi suuren ryhmän kanssa. Vierastodistukset, ylimääräiset viikot ja bonusviikot ovat myös hyödyllisiä varmistamaan, että tarpeesi ja toiveesi huomioidaan harkitusti. Jos lomaomistus on todella joustavaa ja hyvin hoidettua, sinun ei pitäisi etsiä kauempaa.

Club Access 2:n vapaa-ajan aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Access 2 Vapaa-aika ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Club Access 2 Leisure -palvelun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Access 2 Leisuressa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Access 2 Leisure -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Access 2 Leisurein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Access 2 Leisure -turnausta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.