Valokuva Club Absolute
Valokuva Club Absolute
Valokuva Club Absolute
Valokuva Club Absolute
Valokuva Club Absolute

Osoite: Club Absolute, Patongin uimaranta, Kathu, 83150, Phuket, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubabsolute.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Club Absolute


Absoluuttisten matkakohteiden osa Absolute Vacation Club tarjoaa jäsenille pääsyn heidän palkittuihin lomakohteisiin Costa del Solissa tai Portugalin Algarve, Florida, USA, Etelä-Afrikka, Koh Samui tai Phuket, Thaimaa, tai alas Gold Coastin tai Perthin, Australian tai Queenstownin alueella Uudessa-Seelannissa. Kun valitset lomaomistuksen Absolute Vacation Clubin jäsenten kautta, heille annetaan mielenrauha, että heidän loma-tarpeensa huolehtivat heidän etukäteen maksetuista lomamaksuistaan, kun he saavat pääsyn absoluuttisiin kohteisiin kasvava lomakokoelma.

Absolute Vacation Club -jäsenyyden ansiosta jäsenet voivat käyttää erilaisia ​​lomakeskuksia halutuissa paikoissa sekä Absolute Destinations -alueiden kautta Thaimaa Joka sijaitsee Phuketissa, Pattayassa ja Koh Samuin alueella. Vaihtoehtoisesti jäsenet voivat hyödyntää vaihto-kumppanuuttaan Interval Internationalin kanssa, mikä mahdollistaa pääsyn 2,500-lomakohteisiin yli 75-maissa.

Absoluuttiset kohteet pitävät hyvää asiakaspalvelua, vastinetta rahalle ja laadukasta ydinosaamistaan ​​yksinkertaisena tarkoituksena tarjota asiakkailleen loistava loma kokemus. Antaa jäsenelle pääsyn absoluuttisiin kohteisiin tarkkaan valituista ranta- ja kylpyläkohteista Matkailu ja vapaa-aika Usko Absolute Vacation Club todella yrittää tarjota asiakkailleen ylellinen loma kokemus ominaisuuksia, kuten yksityiset uima-altaat, ranta retriittejä ja boutique resorts he todella yrittää tarjota jotain jokaiseen makuun tekee todella ihana loma kokemus.

Absoluuttinen maailman kartta

Ostamalla Club Absolute aikamateriaalia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Absolute ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Absoluten kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydä ja myydä Club Absolute

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Absolute -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Absoluten kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Absolute -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.