Kuva yrityksestä Cayley Lodge
Kuva yrityksestä Cayley Lodge
Kuva yrityksestä Cayley Lodge
Kuva yrityksestä Cayley Lodge
Kuva yrityksestä Cayley Lodge

Osoite: D184 Central Drakensberg, PO Box 19, Winterton, Kwa Zula Natal, KZN 4240, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vmsresorts.co.za/

Oletko kiinnostunut Cayley Lodge -hotellin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Cayley Lodge kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Cayley Lodge Palvelut

Yksikkötyöt
Televisio: Kaapeli / Satelliitti, Mikroaaltouuni, Ulkogrilli (jossa yksikkö), Jääkaappi: Täysi pakastimella, Siivous (saattaa olla maksullinen), Vedenkeitin
Lomakeskus
Järvi, Golf - miniatyyri, Veneily, Leikkikenttä, Sauna, Pelihuone, Spa, Uima-allas
Lähellä olevat palvelut
Golf, Lääketieteellinen laitos (3.0 km)
Lentokenttä
Johannesburg
Tarkista sisään / ulos
Perjantai 15: 00

Nauti kodin kokemuksesta Cayley Lodge -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöihin, kuten Cayley Lodge -hotelliin, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Cayley Lodge ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Cayley Lodge: n kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Cayley Lodge -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Cayley Lodge -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Cayley Lodgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cayley Lodge -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.