Kuva Casa Metz
Kuva Casa Metz
Kuva Casa Metz
Kuva Casa Metz
Kuva Casa Metz

Osoite: Via Iman 5, Santa Cristina Val Gardena, (BZ) 39047, Italia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.casametz.it

Kiinnostaako Casa Metz myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Val Gardena, Italia, suosittu omakotitalo, Casa Metz Santa Cristina tarjoaa täydellisen osa-aikaisen asuinpaikka matkailijoille, jotka haluavat kokea klassisia juoksuja, hienoa jauhetta ja kiehtovia polkuja Dolomiti Superskin alueen ympärillä. Tämä viehättävä majoituspaikka on lumihuippuisten vuorten ympäröimä, ja se sijaitsee alle kymmenen minuutin päässä kuuluisalta Sella Rondan hiihtokeskuksesta. Se on vain viiden kilometrin päässä Ortiseista. Samaan aikaan se vie vain viiden minuutin kävelymatkan päästä Monte Pana köysirataan. Hotellissa on ilmainen suksivarasto sekä Wi-Fi-yhteys. Siellä on myös puutarha ja pysäköintialue täällä.

Huoneissa, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät suosittelevat oleskelua yhdessä kolmekymmentäkolme tilavasta ja mukavasta studiosta ja yhden makuuhuoneen huoneistoista. Jokaisessa huoneessa on täysin varustettu minikeittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa on vuodesohva, satelliitti-tv ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja. Useimmissa huoneistoissa on parveke ja rentoutua viihtyisässä ilmapiirissä talonrakennuksensa ansiosta, jossa on puuhuonekalut ja maalaismainen parkettilattia. Certainly, Casa Metz on paras paikka löytää lämpöä tässä kauniissa talvi ihmemaa.

Casa Metz Palvelut

Yksikkötyöt
Ruoanvalmistusmahdollisuus,
Lomakeskus
Pesulapalvelut, sauna tai höyrysauna, poreallas kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Jääkiekko, Leikkikenttä, Ravintola, Luistelu - Jää, Hiihto - Murtomaahiihto, Hiihto - Laskettelu, Uima-allas - Ulkoilma, Uima-allas - Ulkoilma, Tennis
Lentokenttä
Verona / VRN120 Miles / 193 KM
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Casa Metz aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Metz ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa Metzin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään uudelleen Casa Metzissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Metz -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Casa Metzin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Metz voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.