Kuva Casa del Mar Beach Resort
Kuva Casa del Mar Beach Resort
Kuva Casa del Mar Beach Resort
Kuva Casa del Mar Beach Resort
Kuva Casa del Mar Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.casadelmar-aruba.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Casa del Mar Beach Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa del Mar Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa del Mar Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Pesula, Hissi, Livenviihde, Leikkikenttä, Ravintola, Ostoskeskus, Snackbaari, Poreamme,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (1.0 mailia), Casino (Läheiset), Kalastus (3.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Sukellus (3.0 mailia), Vesihiihto (3.0 mailia) Tuuli Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Queen Beatrix International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Casa del Mar Beach Resortista kotiin kokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Casa del Mar Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa del Mar Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa del Mar Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Casa del Mar Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa del Mar Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Casa del Mar Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa del Mar Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus tilille hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.