Kuva The Carrickista Cameron Housessa Loch Lomondilla
Kuva The Carrickista Cameron Housessa Loch Lomondilla
Kuva The Carrickista Cameron Housessa Loch Lomondilla
Kuva The Carrickista Cameron Housessa Loch Lomondilla
Kuva The Carrickista Cameron Housessa Loch Lomondilla

Osoite: Carrick, Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Carrick at Cameron Housessa Loch Lomondilla


Carrick Cameron Housessa Loch Lomondilla sijaitsee vain kaksi kilometriä pohjoiseen Cameron House Hotel Loch Lomondin rauhallisella länsirannalla vain 25 mailia Glasgow'n eteläpuolella, Skotlanti. lomaosakkeet tarjolla lomakeskuksessa koostuu sekoitus kahden, kolmen ja neljän makuuhuoneen irrallaan lodges, kaikki kalustettu ja varustettu korkeatasoisesti. Lehdet tarjoavat panoraamanäkymät Loch Lomondille ja ympäröiville rinteelle ja tarjoavat myös koko kauden 27-reikäisen golfkentän. Kylpylä on yksi parhaista Skotlannin parhaista kylpylöistä, ja luonnonsuojelualueella on tarjolla tarjolla olevia aktiviteetteja, kuten savi-kyyhkysiä, poniurheilua, vesihiihtomatkoja, tenniskanoja, teho vaelluksia, jousiammuntaa, kalastusta ja monia muita vaihtoehtoja. valita.

Golf-kompleksi koostuu kahdesta kurssista; Carrick ja Wee Demon. Carrick koostuu 18-rei'istä, joista on näkymät Skotlannin ylämaille ja alamäkeen, pohjoiseen Ben Lomondin ja länsipuolella Loch Lomondin. Wee Demonissa on yhdeksän reikää, joissa on sekoitus hiekkalaivoja ja vesivaaroja testaamaan taitojasi mahdollisimman täydellisesti. Carrickissa on The Highland Laddie, joka tarjoaa skotlantilaisia ​​piiraita, tuoreita keittoja ja juomia, jotka kuljettavat sinut ympäri kierrosta.

Lomakeskus tarjoaa erilaisia ​​ravintoloita, klubitaloja ja baari, mukaan lukien Martin Wishart Michelin Starred -ravintola, jossa on paljon nähtävää ja vierailua Cameron Housen Carrickin vierailulla. Olipa rentouttava tauko sinulle ja perheellesi, romanttinen pakopaikka tai vain mahdollisuus hyödyntää golfia tässä osa-aikaisen keinona.

Carrickin ostaminen Cameron Housessa Loch Lomondin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carrick Cameron Houselta Loch Lomondilta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Carrickin kanssa Cameron Housessa Loch Lomondilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Carrickissa Cameron Housessa Loch Lomondilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carrickin myynnistä Cameron Housessa Loch Lomondissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview -kanavilla ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkien myymään aikaosuuksia The Carrickin kanssa Cameron Housessa Loch Lomondilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Carricin käyttö Cameron Housessa Loch Lomondilla voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.