Kuva Carriage Ridge Resort
Kuva Carriage Ridge Resort
Kuva Carriage Ridge Resort
Kuva Carriage Ridge Resort
Kuva Carriage Ridge Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.carriagehillsresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Carriage Ridge Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Carriage Ridge Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Carriage Ridge Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), takkahuone (jotkut yksiköt), liikuntarajoitteiset yksiköt (jotkut yksiköt), keittiö (jotkut yksiköt, ei mitään / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (jotkut yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Terveyskeskus, Leikkikenttä, Uima-allas (sisäuima-allas), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (12.0 mailia), Ranta (12.0 mailia), Veneily (12.0 mailia), Kasino (20.0 mailia), Lastenhoito (3.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Hiihto (lähistöllä) (3.0 mailia), Järvi (12.0 mailia), Live-viihde (8.0 mailia), Lääkäripalvelut (12.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf ), Vesihiihto (lähellä), ravintola (lähistöllä), sauna (lähellä), ostoskeskus (3.0 mailia), hiihtokoulu 12.0 mailia), Wind Surfing (12.0 mailia),
Lentokenttä
Toronto - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti Carriage Ridge Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Carriage Ridge Resort, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carriage Ridge Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Carriage Ridge Resort, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Carriage Ridge Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carriage Ridge Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Carriage Ridge Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Carriage Ridge Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.