Kuva Carriage Hills Resort
Kuva Carriage Hills Resort
Kuva Carriage Hills Resort
Kuva Carriage Hills Resort
Kuva Carriage Hills Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.carriagehillsresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Carriage Hills Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät tietävät, että joskus haluat lomailla uskomattoihin paikkoihin ja jatka englantia. Meille Kanada on kaikki: vuoret, rannat, villieläimet, kaupunkitilat ja maaseutumaiset. Ontario tarjoaa maan parhaita mahdollisuuksia: valtavat, elinvoimainen kaupungit, jotka lupaavat seikkailua, kulttuuria ja historiaa sekä erämaa-asuttamattomia laajoja maisemia kauniilla kauneudella.

A osa-aikaisen Carriage Hills Resort on erinomainen valinta niille, jotka haluavat kokea kaikki edellä mainitut ja paljon muuta. Nämä halutut huoneistot ovat erinomainen tukikohta, josta voit tutustua tähän Kanadan alueeseen ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Epätavallinen uima-allas on puoliksi sisätiloissa ja puolet ulkona, ja siellä on myös mahdollisuus porealtaat niille kolea yötä tähtien alla.

Vierailu Carriage Hills Resort on erinomainen valinta koko perheelle, koska se on käytettävissä, ja siellä on runsaasti aktiviteetteja lähellä, myös hiihtohissi hyödyntää suurimman osan uskomattomista maisemista. Aktiivisia tyyppejä voi maastopyörä tai hiihto, kun taas rauhallisemmat ihmiset onnistuvat juoden kuumaa kaakaota ja basking upeaan näkemykseen.

Carriage Hills Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), takkahuone (jotkut yksiköt), liikuntarajoitteiset yksiköt (jotkut yksiköt), keittiö (jotkut yksiköt, ei mitään / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (jotkut yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Kuntosali, Pelihuone, Terveyskeskus, Leikkikenttä, Sauna, Squash, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (12.0 mailia), Ranta (12.0 mailia), Veneily (12.0 mailia), Kasino (20.0 mailia), Lastenhoito (3.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Maastohiihto (lähistöllä), Laskettelu (3.0 mailia), Järvi (12.0 mailia), Live-viihde (8.0 mailia), Lääketieteelliset tilat (12.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Tennis (12.0 mailia), Vesiskootteri (12.0 mailia), Surffaus (3.0 mailia) ,
Lentokenttä
Toronto - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Ostaminen Carriage Hills Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carriage Hills Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Carriage Hills Resort, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Carriage Hills Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carriage Hills Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio top kanavat plus online mainonta pyrkimyksiä myydä aikaosuuden kanssa Carriage Hills Resort.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Carriage Hills Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin varoihin luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.