Kuva Carpediem Assisi Living Club
Kuva Carpediem Assisi Living Club
Kuva Carpediem Assisi Living Club
Kuva Carpediem Assisi Living Club
Kuva Carpediem Assisi Living Club

Osoite: Localita Pian Della Pieve, Assisi, (PG), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.carpediemgroup.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Carpediem Assisi Living Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Italia: foodie's dream destination. Me kaikki tunnemme pizzaa, pastaa ja capresea, mutta kaikkein herkullisimmat versiot löytyvät herkullisen Välimeren ruokaa, Italiasta. Jos yksinkertainen voileipä tai "panino" tehdään vain kahdella ainesosalla, mutta se on paras mitä sinulla on koskaan ollut; jossa voit syödä gelatiinia kolmesti päivässä eikä koskaan ole samaa makua kahdesti; jossa oliiviöljy virtaa vapaasti yli valtavia vihreitä salaatteja ja jossa viinikarha ei ole koskaan tyhjä. Jos suusi juo ajatukseen, Carpediem Assisi Living Club on paikka sinulle.

Lomakeskuksessa on Perugia, joka on kuuluisa suklaastaan ​​ja esimerkkejä renessanssitaidosta. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät erityisesti rakastavat suklaata festivaali, joka pidetään vuosittain, tantalizing maku silmut tässä uskomattomassa ympäristössä. osa-aikaisen Perugiassa on niille, jotka nauttivat historiasta, jossa on aina enemmän oppia, ja niille, jotka nauttivat nautintoa lempeän Umbrian kauneudesta. Carpediem Assisi Living Clubin elämä on rento ja rento, ja sinulla on runsaasti aikaa syödä, juoda ja ilahduttaa perheen ja ystävien kanssa.

Carpediem Assisi Living Club Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kuntosali, Pelihuone, Pesula, Sauna, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(19.0 mailia), Järvi (12.0 mailia)
Lentokenttä
Firenze - (106 mailia - 170 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Carpediem Assisi Living Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carpediem Assisi Living Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Carpediem Assisi Living Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Carpediem Assisin Living Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carpediem Assisi Living Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Carpediem Assisin Living Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Carpediem Assisi Living Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.