Kuva Carihuela Park Palace
Kuva Carihuela Park Palace
Kuva Carihuela Park Palace
Kuva Carihuela Park Palace
Kuva Carihuela Park Palace

Osoite: Calle Miami, 29620 Torremolinos, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Carihuela Park-Palaceissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Kun lähdemme lomalle, aika on arvokas. Haluamme hyödyntää suurimman osan jokaisesta päivästä ja olla varma elämästä täysillä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat Carihuela Park Palace Torremolinosissa, joiden avulla voimme tehdä juuri niin.

- osa-aikaisen Costa Del Solissa sijaitseva lomakeskus on täydellinen, jos haluat viettää aikaa syödä hämmästyttävää ruokaa, ostoksia ja seurustelua muiden samankaltaisten ihmisten kanssa. Espanja on suosittu valinta syy, ja se on alas mahdollisuus kokea fantastinen aika. Lähellä vettä, mutta tuoreella uima-altaalla, jossa voit ylpeillä aivan paikan päällä, Carihuela Park Palace sijaitsee hyvällä paikalla niille, jotka nauttivat lämpimästä päivästä.

Alueella on runsaasti ravintoloita, joten siellä on runsaasti mahdollisuuksia ottaa joitain perinteisiä tapaksia tai paellaa, ja kylän El Calvario on lähellä, ja se tarjoaa makuelämyksen Andalusian kulttuurille. On myös huvipuistoja ja golfkenttiä välittömässä läheisyydessä, joten riippumatta siitä, onko sinulla pieniä lapsia tai isoja lapsia vai mieti, että he ovat yhä lapsia, on jokaiselle jotakin.

Carihuela-puiston palatsin palvelut

Yksikkötyöt
Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Kasino (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Carihuela Park Palacein aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Carihuela Park Palace ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Carihuela Park Palace -ravintolassa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Carihuela Park Palaceissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Carihuela Park Palace -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä osa-aikaista käyttöoikeutta Carihuela Park Palacein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Carihuela Park Palace voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.