Kuva Caribbean Resort
Kuva Caribbean Resort
Kuva Caribbean Resort
Kuva Caribbean Resort
Kuva Caribbean Resort

Osoite: 17-19 Brisbane-tie, Mooloolaba, QLD, 4557, AUSTRALIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Caribbean Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Karibian lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Karibian lomakohde

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (osa) (Jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kuntosali, Pelihuone, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Ratsastus (7.0 mailia), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydessä), Leikkikenttä, mailia),
Lentokenttä
Maroochydore - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Caribbean Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Caribbean Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Caribbean Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Caribbean Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Caribbean Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Karibian lomakohteen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Caribbean Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Caribbean Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin rahastoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.