Kuva yrityksestä Caribbean Beach Club
Kuva yrityksestä Caribbean Beach Club
Kuva yrityksestä Caribbean Beach Club
Kuva yrityksestä Caribbean Beach Club
Kuva yrityksestä Caribbean Beach Club

Osoite: 7600 Estero Blvd, Fort Myersin ranta, Florida, FL 33931, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.caribbeanbeachclub.net

Oletko kiinnostunut Caribbean Beach Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Caribbean Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Caribbean Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kalastus, Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Pelihuone (5.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Live-viihde (lähietäisyydessä), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Leikkikenttä (3.0 mailia) Ravintola (lähistöllä), Tennis (3.0 mailia),
Lentokenttä
Southwest Florida International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kodin kokemuksesta Caribbean Beach Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöihin, kuten Caribbean Beach Clubiin, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Caribbean Beach Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Caribbean Beach Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Caribbean Beach Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Caribbean Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Caribbean Beach Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Caribbean Beach Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.