Kuva Camelot by the Sea
Kuva Camelot by the Sea
Kuva Camelot by the Sea
Kuva Camelot by the Sea
Kuva Camelot by the Sea

Osoite: 1801 Gulf Way, Pass-A-Grille Beach, St. Pete Beach, FL 33706, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.libertemanagement.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Camelot by the Sea? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Camelot by the Sea kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Camelot by the Sea Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (3.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Casino (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (Läheiset), Kampaaja (Läheiset), Health Club (4.0 mailia) (1.0 mailia), Lemmikkieläimet sallittu (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (10.0 mailia), Leikkikenttä (lähietäisyydessä), Ravintola (lähistöllä), Sukellus Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Tampa International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Camelot by the Seailla

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Camelot by the Sea, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Camelot by the Sea ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Camelot by the Sea, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Camelot by the Sea

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Camelot by the Sea -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Camelot by the Seain kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Camelot by the Sea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.