Kuva yrityksestä Cabo Azul Resort and Spa
Kuva yrityksestä Cabo Azul Resort and Spa
Kuva yrityksestä Cabo Azul Resort and Spa
Kuva yrityksestä Cabo Azul Resort and Spa
Kuva yrityksestä Cabo Azul Resort and Spa

Osoite: Paseo Malecon S/N, Lote 11, Fonatur, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: caboazulresort.com

Kiinnostaako Cabo Azul Resort and Span myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Diamond Resort sijaitsee Bajan niemimaalla itärannikolla, San Jose del Cabon sydämessä, jossa on 12 hehtaaria merenrantaa taivaansinisellä lahdella. Cabo Azul Resort tarjoaa henkeäsalpaavat merinäkymät, yksityiset terassit, hienostuneen sisustuksen ja lomapaketit, jotka sopivat perheille ja pariskunnille. Lomakeskus on vain 20 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Costa Azulista. osa-aikaisen on helposti saavutettavissa ja täydellinen, rauhallinen pakopaikka vilkkaammasta Cabo San Lucasin määräpaikasta.

Pysy kauniisti varustetussa huoneessa; sviitti tai tilava huvila yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen kokoonpanoissa, joissa kaikissa on käsintehdyt kalusteet ja ylellinen kylpyhuone. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä merelle tai lomakeskuksen hyvin hoidetun alueen vehreydestä omalta terassiltasi.

Nauti San Jose del Cabon rikkaasta historiasta, monimutkaisesta arkkitehtuurista ja kauniista musiikista osallistumalla viikoittaiseen "Art Walk" -kävelyyn kuuluisalla Plaza Mijaresilla joka torstai klo 5-9. Ui, harjoittele tai ole vuorovaikutuksessa delfiinien kanssa - vain 3 minuutin ajomatkan päässä lomakeskuksesta; tai kävellä valkoista hiekkaa ja kirkasta sinistä merta ratsain. Etsitpä seikkailua avomerellä, urheilukalastusta, golfia meren rannalla, paikan päällä katselemista tai rentoutumista uima-altaalla, Cabo Azul Resort tarjoaa täydellisen loman kaikille.

Cabo Azul Resort and Span aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Cabo Azul Resort and Spa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Cabo Azul Resort and Spaen, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Cabo Azul Resort and Spassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Cabo Azul Resort and Spa -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Cabo Azul Resort and Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cabo Azul Resort and Span käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.