Kuva Aviawest at the Pacific Rim
Kuva Aviawest at the Pacific Rim
Kuva Aviawest at the Pacific Rim
Kuva Aviawest at the Pacific Rim
Kuva Aviawest at the Pacific Rim

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.aviawest.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokria Aviawest-alueella Pacific Rimissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aviawest Tyynenmeren vyöhykkeellä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aviawest at Tyynenmeren Rim Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Takka, pesula, ravintola, kylpylä,
Lähellä olevat palvelut
(23.0 mailia), Järvi (5.0 mailia) (12.0 mailia), Leikkikenttä (lähistöllä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Ostoskeskus (lähistöllä), Vesihiihto (1.0 mailia), Tuuli Surfing (1.0 mailia)
Lentokenttä
Nanaimo - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta kotiin Tyynenmeren vyöhykkeellä Aviawestissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Aviawestin, Tyynenmeren reunalla, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Aviawest Tyynenmeren rannalla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Aviawestin kanssa Tyynenmeren alueelle, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Aviawestissa Tyynenmeren vyöhykkeellä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aviawestin myynnistä Tyynenmeren alueella. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Aviawestin kanssa Tyynenmeren rannikolla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Aviawestin käyttäminen Tyynenmeren vyöhykkeellä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahansa talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.