Kuva Auramar Beach Club
Kuva Auramar Beach Club
Kuva Auramar Beach Club
Kuva Auramar Beach Club
Kuva Auramar Beach Club

Osoite: Huoneistohotelli Auramar, Praia dos Aveiros, Albufeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.grupofbarata.com

Oletko kiinnostunut Auramar Beach Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Auramar Beach Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Auramar Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenallas, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Hissi, Viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Kuntoklubi (Läheiset), Kasino (9.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia) Lähellä olevat viehätykset), Poreallas (lähellä),
Lentokenttä
Faro - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotin kokemuksesta Auramar Beach Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Auramar Beach Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Auramar Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Auramar Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Auramar Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Auramar Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Auramar Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Auramar Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.