Kuva Auchrannie Country Club
Kuva Auchrannie Country Club
Kuva Auchrannie Country Club
Kuva Auchrannie Country Club
Kuva Auchrannie Country Club

Osoite: Brodick, Arran-saari, KA27 8BZ, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.auchrannie.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Auchrannie Country Clubissa


On vaikea kuvitella, miten kukaan voi lisätä jo tahraton kauneutta Arran Skotlannissa mutta Auchrannie Country Club on tajunnut sen. Tyylikäs ja ylellinen, täydellinen osa-aikaisen loma alkaa kolmen erillisen majoituksensa kanssa.

Romanttinen ja intimiteetti menestyvät Auchrannie House -hotellissa. Jokaisessa yksilöllisesti suunnitellussa loungeissa on suuret makuuhuoneet, palavat tulitikut ja lumoavat kylpyhuoneet sadesuihkulla ja kylpyammeella. Sillä välin Auchrannie Spa Resort tarjoaa mukavuutta huoneissa ja sviiteissä, joissa on oleskelutila, kerrossänky, terassi ja kylpyhuone porealtaalla. Lopuksi, ei pidä hukata, ovat ylelliset huoneet, jotka tarjoavat henkeäsalpaavat näkymät Glen Cloy.

Matkailu ja vapaa-aika Aikaosakäyttäjät eivät takaa tylsää hetkeä Auchrannie Country Clubissa. Monipuolisten palveluiden, kuten kahdenkymmenen metrin sisäuima-altaat, höyryhuoneet, kuntosali, urheiluhalli ja Internet-huone, kanssa ei ikinä kyllästy. A-kylpylä on myös oma kohde, samoin kuin kolme palkittua ravintolaa paikan päällä. Lapsille odotetaan myös kolmiulotteista sisätilojen megapehmeä leikkiä. Viimeinen lomakeskus on vain kävelymatkan päässä Brodickin linnasta, golfkentistä, kaupasta ja rannasta. Se on yksinkertaisesti täydellisyyttä.

Auchrannie Country Club Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lastenallas, kuntosali, kampaaja, kuntoklubi, pesula, ravintola, sauna, uima-allas (sisätiloissa), poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähietäisyydessä), Ratsastus (lähietäisyydeksi), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Tennis (lähietäisyydessä), Vesiurheilu Vesiskootteria (lähellä), Surffaus (lähellä),
Lentokenttä
Glasgow - (41 mailia - 65 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaa Auchrannie Country Clubin aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Auchrannie Country Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Auchrannie Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Auchrannie Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Auchrannie Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Auchrannie Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Auchrannie Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.