Kuva Atrium Resort
Kuva Atrium Resort
Kuva Atrium Resort
Kuva Atrium Resort
Kuva Atrium Resort

Osoite: 315 21st St., Virginia Beach, VA, 23451, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vsaresorts.com

Kiinnostaako kohteet myytäväksi ja vuokraksi Atrium Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Atrium Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Atrium Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pesula, Hissi, Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Veneily (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia) Alue (lähellä), ravintola (lähistöllä), tennis (3.0 mailia), vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Norfolk - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti Atrium Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Atrium Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Atrium Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Atrium Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Atrium Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atrium Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Atrium Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Atrium Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.