Kuva Atlas Vacation Holiday Club
Kuva Atlas Vacation Holiday Club
Kuva Atlas Vacation Holiday Club
Kuva Atlas Vacation Holiday Club
Kuva Atlas Vacation Holiday Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.leisuredimensions.com

Kiinnostaako Atlas Vacation Holiday Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Vapaus, joustavuus ja vaihto- tai lahjapäivät: nämä ovat vain muutamia lukemattomia etuja, joita tarjotaan ostaessasi osa-aikaisen Pisteitä Atlas Vacation Clubilla. Liitymme yksinoikeuteen, jonka jäsenet saavat ottaa joitain jännittävimpiä lomia, joita maailma on nähnyt. Voit taata löytää jotain, joka sopii sinulle kolmekymmentäkuusi lomakeskuksen valikoimasta seitsemäntoista erilaisessa kohteessa: englantilaisilta maaseutumaisilta jännittäviksi Floridan puistoihin, eurooppalaisilta kaupunkilomilta Thaimaan eksotiikkaan ja vilinästä. Tee se kaikki omalla tahdillasi, omalla ajalla - joka voidaan lainata ensi vuodesta jatkamaan lomaasi tai jäädä pois, jos suunnittelet todella erityistä pakoa tulevaisuudessa.

Majoitus ja palvelut vaihtelevat keinona keinona, mutta laatu on taattu paikasta riippumatta. Ylellinen lomat klubin sisällä ovat käden ulottuvilla, ja voit jopa vaihtaa RCI-järjestelmän avulla tutkimaan mahdollisuuksia klubin salkun ulkopuolella. Jos haluamasi tae on taattu lomat, mutta joustavuus, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan osa-aikaisen Pisteitä Atlas Vacation Clubilla.

Ostaminen Atlas Vacation Holiday Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atlas Vacation Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Atlas Vacation Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Atlas Vacation Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlas Vacation Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Atlas Vacation Holiday Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Atlas Vacation Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.