Kuva Atlantic Club Campanario Calahonda
Kuva Atlantic Club Campanario Calahonda
Kuva Atlantic Club Campanario Calahonda
Kuva Atlantic Club Campanario Calahonda
Kuva Atlantic Club Campanario Calahonda

Osoite: Avenida de España 22, Urbanizacion Sitio de Calahonda
29650 Mijas-Costa
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Atlantic Club Campanario Calahonda? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Costa del Sol herättää odotuksia auringonpaisteesta, ja tämä uskomaton Espanjan alue tarjoaa varmasti tuolla rintamalla. Lähes kolmetuhatta tuntia auringonpaistetta vuodessa, mutta suhteellisen leuto lämpötilat riippumatta kaudesta, alue on älykäs valinta savvy matkustajalle.

Mijasin pikkukaupunki on kalkittu Andalusian kauneus, jolla on viehätys ja golf-kierrokset yhdellä seitsemästä näyttävästä kurssista. Voit nauttia paikallisesti kasvatetuista herkkuista yhdessä rannan ravintoloissa. Golfin ystäville alue on unelma, sillä on sekä historiallisesti tärkeitä neljäkymmentä vuotta vanhoja kursseja että koskemattomia hiljattain kehitettyjä kursseja tarjolla.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät tietävät, mikä tekee lomakohteesta erottuvan ja meille, joka asettaa Atlantic Club Campanario Calahondan tiukasti listan kärkeen. Ainutlaatuinen allas on jaettu neljään terälehtiin, upea näkymä minkä tahansa parvekkeelta osa-aikaisen huoneistot, olipa studio, yksi, kaksi tai jopa kolme makuuhuonetta. Rannalla vain muutaman minuutin päässä ja lähellä A7, Atlantic Club Campanario Calahonda on fantastinen vaihtoehto niille, jotka todella haluavat saada irti loma.

Atlantic Club Campanario Calahonda Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Lääketieteelliset laitteet, Sauna, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (3.0 mailia), Kasino (12.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset) (3.0 mailia), Vesiurheilu (2.0 mailia), Tennis Surfing (3.0 mailia), Tennis (3.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Atlantic Club Campanario Calahonda aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Atlantic Club Campanario Calahonda ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Atlantic Club Campanario Calahondan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Atlantic Club Campanario Calahondassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Atlantic Club Campanario Calahondan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Atlantin Club Campanario Calahondan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Atlantic Club Campanario Calahondaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.