Kuva Astoria Plaza Suites
Kuva Astoria Plaza Suites
Kuva Astoria Plaza Suites
Kuva Astoria Plaza Suites
Kuva Astoria Plaza Suites

Osoite: 15 Escriva Dr, Ortigasin liikealue, Pasig, 1600 Metro Manila, Filippiinit
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.astoriaplaza.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Astoria Plaza Suites? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Astoria Plaza Suites kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Astoria Plaza Suites Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Kampaaja, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
- (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti Astoria Plaza Suitesin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia Astoria Plaza Suites -ominaisuuksissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Astoria Plaza Suites ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Astoria Plaza Suitesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Astoria Plaza Suitesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Astoria Plaza Suites -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Astoria Plaza Suitesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Astoria Plaza Suites -hotellin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.