Kuva Aston Waikiki Sunset
Kuva Aston Waikiki Sunset
Kuva Aston Waikiki Sunset
Kuva Aston Waikiki Sunset
Kuva Aston Waikiki Sunset

Osoite: 229 Paokalani Avenue, Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.astonhotels.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Aston Waikiki Sunset? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aston Waikiki Sunset kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aston Waikiki Sunset -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Handicap-palvelu, Hissi, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Veneily (12.0 mailia), Kalastus (12.0 mailia), Golf (Läheiset), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Sukellus (12.0 mailia ), Ostosalue (lähistöllä), tennis (1.0 mailia), vesihiihto (12.0 mailia), tuulen surffaus (12.0 mailia)
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai ja keskiviikko

Nauti Aston Waikikin auringonlaskun kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Aston Waikiki Sunset, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Aston Waikiki Sunset ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Aston Waikiki Auringonlaskun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Aston Waikikin auringonlaskussa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aston Waikiki Sunset -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuutta Aston Waikiki Sunsetin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Aston Waikiki Sunsetia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.