Kuva Aston Waikiki Beach Hotel
Kuva Aston Waikiki Beach Hotel
Kuva Aston Waikiki Beach Hotel
Kuva Aston Waikiki Beach Hotel
Kuva Aston Waikiki Beach Hotel

Osoite: 2570 Kalakaua Avenue, Honolulu, Oahu, HI, 96815, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.astonhotels.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Aston Waikiki Beach Hotelssa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aston Waikiki Beach Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aston Waikiki Beach -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Rannalla, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), veneily (12.0 mailia), kalastus (1.0 mailia), golf (lähistöllä), ruokakauppa (lähistöllä), kampaamo (lähistöllä), lääketieteelliset palvelut (lähistöllä), sukellus (12.0 mailia), ostosalue ( Lähistöllä), tennis (1.0 mailia), vesihiihto (12.0 mailia), purjelautailu (12.0 mailia),
Lentokenttä
- (999 mailia - 1607 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai ja keskiviikko

Nauti kotona kotokokemuksesta Aston Waikiki Beach Hotel -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Aston Waikiki Beach Hotel, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Aston Waikiki Beach Hotel ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Aston Waikiki Beach -hotellin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Aston Waikiki Beach -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aston Waikiki Beach Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Aston Waikiki Beach -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Aston Waikiki Beach -hotellin käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.