Kuva Aston at Papakea Resort
Kuva Aston at Papakea Resort
Kuva Aston at Papakea Resort
Kuva Aston at Papakea Resort
Kuva Aston at Papakea Resort

Osoite: 3543 Lower Honoapiilani, Lahaina, Maui, HI 96761, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.astonatpapakea.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Aston ja Papakea Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aston on Papakea Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aston at Papakea Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Pelihuone, Kampaaja, Vammaiset, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (2.0 mailia), Veneily (5.0 mailia), Kalastus (5.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Laitesukellus (5.0 mailia) , Vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (2.0 mailia),
Lentokenttä
Kahului - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai ja keskiviikko

Nauti kodikokemuksesta kotiin Astonissa Papakea Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Aston Papakea Resortissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Aston Papakea Resortissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Astonilla Papakea Resortissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Astonissa Papakea Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Astonin myynnistä Papakea Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Astonin kanssa Papakea Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Astonia Papakea Resortissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.