Kuva Aspen Townhomes
Kuva Aspen Townhomes
Kuva Aspen Townhomes
Kuva Aspen Townhomes
Kuva Aspen Townhomes

Osoite: 17 Country Club Drive, Red Lodge, MT, 59068, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.aspentownhomes.com

Kiinnostaako Aspen Townhomesissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Aspen kaupunkiasunnot kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Aspen Townhomes-palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Astianpesukone
Lomakeskus
Sauna, Uima-allas (sisätiloissa), Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (23.0 mailia), Lastenhoito (1.0 mailia), Kokoustilat (6.0 mailia), Maastohiihto (1.0 mailia), Laskettelu (10.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Ruokakauppa (1.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Ratsastus (5.0 mailia), Järvi (10.0 mailia), Live-viihde (1.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (2.0 mailia), Leikkikenttä (1.0 mailia), Mailapallo (1.0 mailia), Ravintola (1.0 mailia) , Ostosalue (1.0 mailia), hiihtokoulu (10.0 mailia), tennis (1.0 mailia), vesihiihto (23.0 mailia), purjelautailu (23.0 mailia),
Lentokenttä
Billings - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta Aspen Townhomesissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Aspen Townhomes, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Aspen Townhomes ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen yrittämistä vuokrata ensin Aspen Townhomesin kanssa pitkäaikaista sijoitusta? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Aspen Townhomesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Aspen Townhomes -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Aspen Townhomesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Aspen Townhomesin käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.