Kuva yrityksestä Alpine Club, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Alpine Club, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Alpine Club, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Alpine Club, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Alpine Club, kirjoittanut Diamond Resorts

Osoite: Alpine Weg 142, Rohrmoos, Schladming, A-8970, Itävalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com/alpine-club

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Alpine Club by Diamond Resortsissa


Kun ajattelet osa-aikaisen Omistajuus, yleisimpiä ajatuksia ovat aurinko, meri ja hiekka. Mutta jos se on viileämpi ilmasto, jota tarvitset, Matkailu ja vapaa-aika On keinona sinulle: Alpine Club Rohrmoos / Schladming, Itävalta. Nauti upeista vuoristomaisemoista aivan musiikin ääni, mukana seurakunnan kelloja, jotka laskevat alla olevassa kaupungissa. Rakennettu perinteiseen alppityyliseen tyyliin, tämä lomakeskus on viimeinen vapaa-ajan retki etsimässä talviurheilun jännitystä tai järviä, laaksoja ja itävaltalaista kulttuuria - mukaan lukien Salzburgin, Mozartin syntymäpaikka.

Et löydä parempia hiihto- ja lumilautailuolosuhteita mistään muualta maailmasta, mikä on yksi Alpine Clubin suurimmista ylpeilystä. Jos talviurheilu ei ole sinua varten, voit hyödyntää monia lomakohteen aktiviteetteja, kuten sulkapalloa, pingistä, biljardia, tennistä ja paljon muuta - tai vierailla lähialueilla golfin, ratsastuksen tai jopa piknikillä. kauniita ympäröiviä puistoja. Lomakeskuksessa on myös oma kylpylä, jossa voit nauttia kuninkaallisen standardin mukaisesta lepoa ja rentoutumista varten. Et voi mennä pieleen aikaosuuksien osalta.

Alpine Club by Diamond Resortsin palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittaiset) Matto (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa) Tennis Sauna Pelihuone Leikkikenttä Ruokakaupat Pesularavintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (Lähistöllä) Murtomaahiihto (Lähistöllä) Laskettelu (Lähistöllä) Hiihtokoulu (Lähistöllä) Golf (6.0 km) ) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä)
Lentokenttä
Salzburg - 50.0miles / 80.0km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Alpine Club by Diamond Resortsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Alpine Club by Diamond Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Alpine Club by Diamond Resortsin kanssa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Alpine Club by Diamond Resortsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Alpine Club by Diamond Resortsin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Alpine Club by Diamond Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Alpine Club by Diamond Resortsin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.