Kuva yrityksestä Alhambra at Poinciana
Kuva yrityksestä Alhambra at Poinciana
Kuva yrityksestä Alhambra at Poinciana
Kuva yrityksestä Alhambra at Poinciana
Kuva yrityksestä Alhambra at Poinciana

Osoite: 500 E. Cypress Parkway, Poinciana, FL, 34759, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: diamondresorts.com/destinations/property/Alhambra-at-Poinciana

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokrasta Alhambrassa Poincianassa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Unohtumattomat päivät ja yöt odottavat sinua klo Alhambra Poincianassa. Tämä lomakeskus tarjoaa sinulle lämmitetyn uima-altaan, valaistun tenniskentän, lasten leikkipaikan ja vauva-altaan. Kaiken huipuksi Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld ja muut jännittävät Orlandon alueen nähtävyydet ovat 45 minuutin säteellä hotellista. osa-aikaisen keinona.

Alhambra Poincianan tiloissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Lasten allas, leikkipaikka, Uima-allas, Tennis (varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (15.0 miles), Ranta (65.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia), Järvi ( 6.0 miles), Lääketieteelliset palvelut (lähistöllä), Racquetball (lähistöllä), Ostosalue (15.0 mailia), Vesihiihto (15.0 miles),
Lentokenttä
Orlando International - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Alhambran ostaminen Poincianan aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Alhambra Poincianassa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Alhambran kanssa Poincianassa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Alhambrassa Poincianassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Alhambran myynnistä Poinciana-kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Alhambran kanssa Poincianassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Alhambran käyttäminen Poincianassa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.