Kuva Alhambrasta Poincianassa, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva Alhambrasta Poincianassa, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva Alhambrasta Poincianassa, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva Alhambrasta Poincianassa, kirjoittanut Diamond Resorts
Kuva Alhambrasta Poincianassa, kirjoittanut Diamond Resorts

Osoite: 500 E. Cypress Parkway, Poinciana, FL, 34759, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: diamondresorts.com/destinations/property/Alhambra-at-Poinciana

Kiinnostaako Alhambra at Poinciana by Diamond Resorts myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Unohtumattomat päivät ja yöt odottavat sinua klo Alhambra Poincianassa. Tämä lomakeskus tarjoaa sinulle lämmitetyn uima-altaan, valaistun tenniskentän, lasten leikkipaikan ja vauva-altaan. Kaiken huipuksi Walt Disney World, Universal Studios, SeaWorld ja muut jännittävät Orlandon alueen nähtävyydet ovat 45 minuutin säteellä hotellista. osa-aikaisen keinona.

Alhambra at Poinciana by Diamond Resorts Facilities

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Lasten allas, leikkipaikka, Uima-allas, Tennis (varusteet),
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (15.0 miles), Ranta (65.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia), Järvi ( 6.0 miles), Lääketieteelliset palvelut (lähistöllä), Racquetball (lähistöllä), Ostosalue (15.0 mailia), Vesihiihto (15.0 miles),
Lentokenttä
Orlando International - (35 mailia - 56 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Alhambran ostaminen Poinciana by Diamond Resortsin aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Alhambra Poinciana by Diamond Resortsista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Alhambraan Poinciana by Diamond Resortsissa, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Diamond Resortsin myynti ja jälleenmyynti Alhambrassa Poincianassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Alhambran myynnistä Poinciana by Diamond Resortsin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Alhambran kanssa Poincianassa by Diamond Resortsista.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Alhambran käyttäminen Poinciana by Diamond Resortsissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.