Kuva yrityksestä Absolute Bangla Suites Hotel
Kuva yrityksestä Absolute Bangla Suites Hotel
Kuva yrityksestä Absolute Bangla Suites Hotel
Kuva yrityksestä Absolute Bangla Suites Hotel
Kuva yrityksestä Absolute Bangla Suites Hotel

Osoite: 68 / 1 Soi Bangla, Patongin uimaranta, Kathu, Phuket 83150, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.absoluteresorts.com

Kiinnostaako Absolute Bangla Suites -hotellin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


On monia tapoja rakastaa Thaimaan Phuketia ja sen rehellistä, kaikille ilmaista ilmapiiriä. Mutta ei voida kiistää, että sen upeat valkoiset hiekkarannat ja lumoava puolikuunlahti aloittivat maailmanlaajuisen maineensa. Nauti tämän trooppisen elämäntavan parhaista puolista virkistäytymällä ja rentoutumalla Absolute Bangla Suites -hotellissa. Tätä neljän tähden majoitusta Soi Banglassa suosittelee lämpimästi Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät. Vain kahden minuutin päässä Patong Beachiltä sijaitseva keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on erinomainen osa-aikaisen koska se on lähellä tasokkaita ravintoloita ja kadunvarsien kalagrillejä sekä erilaisia ​​ostos- ja viihdepaikkoja. Tämä tekee siitä helppoa saada kaikki tässä auringon suutelemassa paratiisissa.

Lisäksi Absolute Bangla Suites -hotellin tyylikkäät ja hienostuneet huoneet tarjoavat täydellisen pakopaikan saareen tutustumisen jälkeen. Jokaisessa huoneessa on moderni sisustus ja oma poreamme. Siellä on Wi-Fi-yhteys, täysin varustettu keittiö, taulu-tv ja DVD-soitin. Samaan aikaan Climax-ravintola kruunaa hotellin katolla. Uima-altaan äärellä ruokailevan, musiikkiloungen ja parhaiden näkymien Phuketin maiseman ansiosta se on yksi alueen muodikkaimmista hangouteista. Muista kokea se.

Absolute Bangla Suites -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Eurooppalaistyylinen keittiö, taulutelevisio, DVD-soitin, Zeppelin-iPod-telakka, äänentoistolaite, laajakaistainen WiFi, ylelliset huonekalut, kansainvälinen suoravalintapuhelin, ilmastointi, kylpyhuone.
Lomakeskus
Kattouima-allas, jossa on ruokaravintola, Climax-ravintola, turvallinen pysäköinti, huippuluokan turvallisuus, huoneen hoitoja, baari, lounge.
Lähellä olevat palvelut
Patong Beach, Jungceylon Patong-ostoskeskus, Phuket Fantasea -teemapuisto, Phuket Country Club, Keski-Phuket, Phuket Town
Lentokenttä
Phuketin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
Vaihtelee

Ostetaan Absolute Bangla Suites -hotellin aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Absolute Bangla Suites Hotel ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Absolute Bangla Suites -hotelliin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Absolute Bangla Suites -hotellissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Absolute Bangla Suites Hotel -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Absolute Bangla Suites -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Absolute Bangla Suites -hotellin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.