Kuva yrityksestä 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Kuva yrityksestä 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Kuva yrityksestä 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Kuva yrityksestä 1492 Suites at La Pinta Beach Club
Kuva yrityksestä 1492 Suites at La Pinta Beach Club

Osoite: Avenida de Espana nro 5, San Eugenio, 38660 Costa Adeje, Tenerife, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä 1492 Suites at La Pinta Beach Club? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Kätevästi Costa Adejessa, lyhyen matkan päässä Torviscasin rannalta. 1492 La Pinta Beach Club -sviitistä on näkymät Puerto Colonin venesatamaan. Paikan päällä oleviin palveluihin kuuluvat ravintola ja uima-altaan vieressä sijaitseva snackbaari, johon sisältyy iltatoimintaa. Sviitit ovat erinomaisella paikalla, jotta vieraat voivat vierailla lähellä olevissa baareissa ja ravintoloissa. Tarjolla on myös erilaisia ​​vesiurheilulajeja. Tämä osa-aikaisen lomakeskus tarjoaa upean valikoiman tekemistä nautinnollisen loman viettoon.

1492 Suites La Pinta Beach Club -tiloissa

Yksikkötyöt
Keittovälineet (yksikköinä)
Lomakeskus
Baari / cocktail-aula, Autonvuokraus, Viihde - elävä, Pesulapalvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas - ulkona
Lähellä olevat palvelut
Rannat, Venevenesatama / veneiden aloittaminen, Kasinopelaaminen, Päiväkylpylä, Kuntosali - Varustettu, Golf, Ruoka- / päivittäistavarakauppa, Ratsastus, Mailapallo, Purjehdus / vuokraus, Sukeltaminen paineilla, Tennis
Lentokenttä
Teneriffan eteläosa / TFS 11 mailia / 18 KM
Tarkista sisään / ulos
TBA

Ostamalla 1492-sviittejä La Pinta Beach Clubin aikaosuuksilla

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa 1492 Suites La Pinta Beach Clubilla ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta 1492 Suitesilla La Pinta Beach Clubilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti 1492 Suitesissa La Pinta Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus 1492 sviitin myymisestä La Pinta Beach Club -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia 1492 Suites -sovelluksella La Pinta Beach Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia 1492 Suites -sovelluksen käyttäminen La Pinta Beach Clubissa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.