Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa
Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa
Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa
Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa
Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa

Osoite: Rutland Hall Hotel, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: rutlandhall.co.uk

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Rutland Hall Hotel & Spassa


Rutland Hall Hotel & Spa löytyy asetettu 65 hehtaarin delicately maisemoitu puutarha näkymät Rutland Water ja ympäröivä maisemia. Rutland Water, Länsi-Euroopan suurin man-made järvi pidetään leikkipaikka Englannin East Midlands tarjoaa erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten melontaa ja purjelautailua, luonnonsuojelualueita, syklinvuokrausta ja kappaleita tai jopa yksinkertaisia ​​kävelyretkiä järven ympärillä.

Klubissa on tarjolla valikoima ylellisiä, täysin varusteltuja lomamökkejä ja majoitusvaihtoehtoja, vanhoja metsästysmaja, alkuperäisiä talleja ja puurakenteisia järeitä ympäri maata. lomaosakkeen Saatavilla maalaisklubissa vaihtelee yhden makuuhuoneen huoneistoista kolmen makuuhuoneen lomakohteisiin.

Tarjolla on laaja valikoima vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten 22-mittarin sisäuima-allas, spa-allas, höyrysauna ja lastenallas. Lomakeskuksessa on myös kuntosali, ulkotenniskenttä, squash-kentät, vihreät kulhot, minigolf ja snooker. Timeshare omistajat haluavat hemmotella itseään mielellään on kauneushoitola, kampaamoja ja hoitoa saatavilla Rutland Hall Hotel & Spa sekä fine-dining restaunt ja baari. Sillä välin vanhempien pitäisi olla tyytyväisiä, että on olemassa lastenhoitoa ja lasten leikkialue. Valitettavasti koska lomakeskus on kukkulalla Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että se ei ehkä sovi kävijöille, joilla on kävelyvaikeuksia.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
sininen 2-6, 48-50
Valkoinen 7-12, 45-47
Oranssi 13-44

Rutland Hall Hotel & Spa -tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / kokonaan), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Konferenssitilat, kuntoilulaitteet, pelihuone, Kampaaja, Health Club, Pesula, leikkialue, ravintola, Squash, allas (sisätiloissa), Puhelin, tennis, Videopelit / Hot Tub,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (4.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (3.0 mailia), ruokakauppaan (4.0 mailia), Järvi (lähellä), Lääketieteellisen teknologian (4.0 mailia), vesihiihto (11.0 mailia) , Surfing Wind (2.0 mailia),
Lentokenttä
East Midlands - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Rutland Hall Hotel & Span aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Rutland Hall Hotel & Spa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Rutland Hall Hotel & Spahan, miksi et kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Rutland Hall Hotel & Spassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Rutland Hall Hotel & Spa -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Rutland Hall Hotel & Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Rutland Hall Hotel & Span käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.