Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort

Osoite: 200 English Garden Way, Williamsburg, Virginia, VA 23188, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hiclubvacations.com

Kiinnostaako Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


New Yorkin XNUMX tunnin jännitys tai Bostonin hälinä eivät sovi kaikille. Tämän vuoksi osa-aikaisen eri idässä USA osavaltiot - kuten Virginia - on tärkeä lisä minkä tahansa kehittäjän portfolioon. Tällä usein huomiotta jätetyllä osavaltiolla on paljon tarjottavaa, erityisesti niille teistä, jotka nauttivat vierailusta hiljaisemmassa paikassa, jossa on runsaasti mahdollisuuksia levätä, rentoutua ja uppoutua historialliseen amerikkalaiseen kulttuuriin. Löydät läheiset yhteydet Colonial Williamsburgiin, Jamestowniin ja Yorktowniin, jotka tunnetaan paikallisesti nimellä Historic Triangle, jossa voit matkustaa ajassa taaksepäin ja kokea elämää Amerikan vallankumouksen siirtomaalaisena. Kaikki tämä on mahdollista Williamsburg Resortista.

Siirtomaatyylinen arkkitehtuuri odottaa sinua tässä hiljattain kunnostetussa lomakeskuksessa, jonka kaikissa tilavissa yhden ja kahden makuuhuoneen huviloissa on täysin varustettu keittiö, erilliset ruokailutilat ja jopa poreamme! Vaikka se sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella, keskustaan ​​pääsee helposti, jos haluat tutustua. Paikan päällä sinua hemmottelevat sekä sisä- että ulkouima-altaat, minigolf ja keilailu, kuntokeskus, kahvila ja lähikauppa. Matkailu ja vapaa-aika ovat ylpeitä voidessaan tarjota aikaosuuksia jälleenmyyntiin osoitteessa Williamsburg Resort, jossa sinua odottaa rentouttava loma.

Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortiin, kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Williamsburg Resortin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.