Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort

Osoite: 17001 Front Beach Rd, Panama City Beach, Florida, FL 32413, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hiclubvacations.com

Kiinnostaako Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


"Ei ole tarpeeksi aikaa tehdä kaikkea, mutta ei ole kiirettäkään." Tämä on mitä osa-aikaisen omistajilla on sanottavaa Panama City Beach Resortista Panama Cityssä, Florida. Tämä lomakeskus on täynnä toimintaa koko perheelle. Vanhemmat voivat rentoutua uima-altaan äärellä, kun lapset nauttivat sukelluselokuvasta. Vietä hemmotteleva iltapäivä kylpylässä, osallistu Polynesian Fire Show -tapahtumaan tai koe yksi monista muista jännittävistä asioista päivittäisessä live-viihteessä, josta tämä lomakeskus tunnetaan. Paikan päällä on myös ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien uskomaton tarjous, jonka mukaan alle 12-vuotiaat lapset voivat syödä ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Kun yövyt tässä lomakeskuksessa, voi olla houkuttelevaa jäädä paikan päälle, koska siellä on niin paljon tekemistä – mutta kompleksin ulkopuolella on vielä enemmän! Lomakeskus on muutaman minuutin päässä Pier Park Mall -ostoskeskuksesta, joka on ihanteellinen matkamuiston noutamiseen perheelle. Lasten kanssa matkoja varten on Shipwreck Island -vesipuisto ja satoja eläimiä Zoo Worldissa. On lähes mahdotonta tehdä kaikkea, mutta voit tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat. Matkailu ja vapaa-aika esittelevät ylpeänä aikaosuuden jälleenmyyntiä varten Panama City Beach Resortissa.

Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Ranta, Kalastus, Vammaisten yksikkö, Pesula, Uima-allas, Poreallas/Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähellä), kuntoiluvälineet (2.0 mailia), golf (4.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), kuntoklubi (2.0 mailia), ratsastus (5.0 mailia), järvi (lähellä), elävää viihdettä (lähellä), sairaanhoitoa Palvelut (lähellä), Racquetball (2.0 mailia), ravintola (lähellä), sauna (2.0 mailia), laitesukellus (lähellä), ostosalue (lähellä), tennis (2.0 mailia), vesihiihto (5.0 mailia), purjelautailu ( Lähistöllä),
Lentokenttä
Panama City / Bay County - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Panama City Beach Resortin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.