Valokuva Club La Costa Yacht Club
Valokuva Club La Costa Yacht Club
Valokuva Club La Costa Yacht Club
Valokuva Club La Costa Yacht Club
Valokuva Club La Costa Yacht Club

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Club La Costa Yacht Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Pisteiden perusteella osa-aikaisen lomat, Club La Costa Yacht Club on kaikki omassa liigassaan. Joukossa on tilavia ja ylellisiä kuusikymmentä jalka katamaraaneja, ja jäsenet antavat tavallisia kokemuksia upeista auringonlaskuista miljoonasta sävystä, ankkuroitavan näennäisesti esteettömille lahdille ja tutustumalla mielenkiintoisten saarialueiden ja kaupunkien lukuisiin charmeihin. Kaikki nämä uskomattomat asiat ovat osa jokapäiväistä elämää.

Matkailu ja vapaa-aika aikaosuudet välittäjät vakuuttaa verrattoman loma. Ei ole koskaan pulaa kiehtovista reiteistä, ja mukavuus risteilyssä on aina taattu. Aluksella on neljä en-suite-kahden hengen hyttiä ja täysin ilmastoitu salongi kymmenelle. Tarjolla on tilava galleria, oleskelutila, jossa on viihde-, kaavion pöytä, ruokailu ja oleskelutila sekä suuri auringonottotiskki.

Täältä Club La Costa Yacht Club pilaa sinut jokaisen iloksi. Luo uskomattomia muistoja sukellusta, snorklausta, syvänmerenkalastusta, heräämistä ja purjelautailua. Rentoudu ja lue hyvää kirjaa riippumattoista ja kelluvista vaahtopatjoista tai menetä upeissa näkymissä. Tee tökeröäsi ja nauti piknik. Mitä haluat tehdä, voit tehdä muistoja, jotka kestävät eliniän.

Ostaa Club La Costa Yacht Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club La Costa Yacht Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Costa Yacht Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club La Costa Yacht Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Yacht Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Club La Costa Yacht Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costa Yacht Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.