Kuva Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Kuva Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Kuva Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Kuva Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes
Kuva Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes

Osoite: Boulevard Guadeloupe, 66420 Le Barcares, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.maeva.com/fr-fr/location-ete-port-barcares-hebrydes_P1Z-E_fp

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes Le Barcaresissa, Ranskassa on ollut ihastuttavien perhelomien asettaminen jo vuosia. Tämä puutarhojen ympäröimä katalaani-tyylinen hotelli on vain 300 metrin päässä Salsesin järvestä ja vain kahden kilometrin päässä Välimereltä. Se saa runsaasti auringonpaistetta ja tarjoaa juhlaisen ilmapiirin, kauniit näköalat satamaan ja viehättävät markkinat, jotka sekä nuoret että vanhat arvostavat.

Lisäksi, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät ovat vakuuttuneita siitä, että perheesi kaikki nauttivat Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesin kodikkaasta majoituksesta. Kalustettu osa-aikaisen yksiköt tulevat valoisiin ja tilaviin studioihin ja huoneistoihin, joissa on kauniit terassit. Jokainen tarjoaa mukavuutta kahdella vuoteella, jossa on ulosvedettävä sänky lapsille, olohuone, televisio kansallisilla kanavilla, täydellinen keittiö ja oma kylpyhuone suihkulla ja wc: llä. Sillä välin uusitut huoneistot lisäävät parivuoteet, kulmamökit ja kerrossängyt, jotka tyydyttävät sinua entistä enemmän.

Paikan päällä on myös solarium ja pesulapalvelu sekä lastenhoitopalvelut ja vauvan tarvikkeita. Lähellä sijaitsevassa hotellissa on metsäreittejä, polkupyörän vihreitä kappaleita ja museoita, joita voit tutustua koko perheen kanssa. Mahdollisuuksia rauhassa kävelee ja jännittäviä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten purjelautailua ja leijalautailua, ovat myös runsaasti.

Ostaminen Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesin osa-aikaista käyttöä

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Residence Maeva Le Port-Les Hebrydes -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Residence Maeva Le Port-Les Hebrydesia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.