Kuva Polaris Worldistä La Torre Golf Resortissa
Kuva Polaris Worldistä La Torre Golf Resortissa
Kuva Polaris Worldistä La Torre Golf Resortissa
Kuva Polaris Worldistä La Torre Golf Resortissa
Kuva Polaris Worldistä La Torre Golf Resortissa

Osoite: Costa Calida, Murcia, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: latorregolfresort.com

Kiinnostaako La Torre Golf Resortin Polaris Worldissä myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


La Torren golfkeskus on ylellisyyttä osa-aikaisen 5 tähden kiinteistöjen kehittäminen, joka koostuu asunnoista, rivitaloista ja huviloista, jotka ympäröivät 18-reikäistä Jack Nicklausin suunnittelemaa golfkenttää.

La Torre Golf Resort sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Mar Menorin parhaista rannoista, ja se on vilkasta elämää ja toimintaa. Monipuoliset vapaa-ajan aktiviteetit, mukaan lukien kaikentyyliset baarit ja ravintolat, jännittävä Nicklaus Design -golfkenttä ja kaikki muut asukkaita silmällä pitäen luodut palvelut tekevät tästä aidosti espanjalaisen kaupungin, jossa elämää eletään ulkona.

Aivan lomakeskuksen keskustassa on kaupungin keskusta suuren järven rannalla. Kesäiltoina baari- ja ravintolaterassit heräävät henkiin ja upeasta tunnelmasta nauttivat kaikki.

Tämän lomakeskuksen tarjoama monimuotoisuus ei rajoitu tarjolla oleviin uskomattomiin palveluihin, vaan se ulottuu moniin kiinteistöihin, jotka on suunniteltu jokaiseen makuun. Kahden makuuhuoneen huoneistoja, joista on upeat näkymät golfkentälle ja uima-altaalle, kaksikerroksisia rivitaloja, joissa on oma puutarha ja mahdollisuus uima-altaaseen sekä 2 tai 3 makuuhuoneen huviloita suurilla tontilla niille, jotka haluavat paljon tilaa rentoutua .

Polaris Worldin ostaminen La Torre Golf Resortin aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Polaris World La Torre Golf Resortista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Polaris Worldiin La Torre Golf Resortissa, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Polaris Worldissä La Torre Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Polaris Worldin myynnistä La Torre Golf Resortissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Polaris Worldin kanssa La Torre Golf Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Polaris Worldin käyttäminen La Torre Golf Resortissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.