Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Williamsburg Resort
Kuva yrityksestä Holiday Inn Club Vacations Signature Collection at Williamsburg Resort

Osoite: 200 English Garden Way, Williamsburg, Virginia, VA 23188, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayinnclub.com/explore-resorts/williamsburg-resort

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionista Williamsburg Resortissa


New Yorkin XNUMX tunnin jännitys tai Bostonin hälinä eivät sovi kaikille. Tämän vuoksi osa-aikaisen eri idässä USA osavaltiot - kuten Virginia - ovat tärkeä lisä minkä tahansa kehittäjän portfolioon. Tällä usein huomiotta jätetyllä osavaltiolla on paljon tarjottavaa, erityisesti niille teistä, jotka nauttivat vierailusta hiljaisemmassa paikassa, jossa on runsaasti mahdollisuuksia levätä, rentoutua ja uppoutua historialliseen amerikkalaiseen kulttuuriin. Löydät läheiset yhteydet Colonial Williamsburgiin, Jamestowniin ja Yorktowniin, jotka tunnetaan paikallisesti nimellä Historic Triangle, jossa voit matkustaa ajassa taaksepäin ja kokea elämää Amerikan vallankumouksen siirtomaalaisena. Kaikki tämä on mahdollista alkaen Williamsburg Resort.

Siirtomaatyylinen arkkitehtuuri odottaa sinua tässä hiljattain kunnostetussa lomakeskuksessa, jossa on kaikki tilavat yhden ja kahden makuuhuoneen sekä kolmen makuuhuoneen lukittava Signature Collection majoitukset jossa on täysin varustettu keittiö, erilliset ruokailutilat ja jopa poreamme! Vaikka se sijaitsee rauhallisella ja luonnonkauniilla alueella, keskustaan ​​pääsee helposti, jos haluat tutustua. Paikan päällä sinua hemmottelevat sekä sisä- että ulkouima-altaat, minigolf ja keilailu, kuntokeskus, kahvila ja lähikauppa. Matkailu ja vapaa-aika ovat ylpeitä voidessamme tarjota aikaosuuksia jälleenmyyntiä varten Signature Collectionilla Williamsburg Resortissa, jossa rentouttava loma odottaa sinua.

Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionin ostaminen Williamsburg Resortin aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Inn Club Vacations Signature Collection Williamsburg Resortista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Holiday Inn Club Vacations Signature Collectioniin Williamsburg Resortissa, miksi et kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionissa Williamsburg Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionin myynnistä Williamsburg Resortin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionilla Williamsburg Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Williamsburg Resortin Holiday Inn Club Vacations Signature Collectionin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.