Kuva yrityksestä Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa
Kuva yrityksestä Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa
Kuva yrityksestä Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa
Kuva yrityksestä Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa
Kuva yrityksestä Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa

Osoite: Carretera Cancun-Tulum, Km. 258.693, Akumal, Quintana Roo 77780, Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sirenishotels.com

Kiinnostaako Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -hotellit

Yksikkötyöt
Internet-yhteys: Langaton Internet-yhteys, hiustenkuivaaja, televisio: kaapeli / satelliitti, lämmitys / jäähdytysjärjestelmä: ilmastointi, puhelin
Lomakeskus
Baari / aulabaari, Biljardi tai biljardipöytä, Yökerho, Sauna, Pankkiautomaatti / pankki, Ravintola, Urheilukentät / -kentät Urheilukentät / -kentätyyppi: Tennis, Lentopallo, Spa-kylpyläpalvelut: Hieronta, Vartalohoidot, Pelihuone, Kuntokeskus Kuntokeskus Palvelut : Cardio, vapaa paino, poreallas / poreallas, uima-allas, salonki, paikan päällä - uima-allas - lasten: kyllä
Lähellä olevat palvelut
Luontokohteet, ostokset, kulttuurikohteet, purjelautailu, vesihiihto, leikkikenttä, kalastus, sukellus, snorklaus, ranta
Lentokenttä
Cancunin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
15: 00 sunnuntai, torstai, perjantai, lauantai

Nauti kotoa kotoa Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kohteissa, kuten Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -hotelliin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -yhtiön kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa -sovelluksen käyttö voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.