Kuva Diamond Resorts: n murtoluvusta Sunset Harbor Club
Kuva Diamond Resorts: n murtoluvusta Sunset Harbor Club
Kuva Diamond Resorts: n murtoluvusta Sunset Harbor Club
Kuva Diamond Resorts: n murtoluvusta Sunset Harbor Club
Kuva Diamond Resorts: n murtoluvusta Sunset Harbor Club

Osoite: Calle Valencia Numero 3, Costa Adeje, Torviscas, Adeje, Teneriffa, Kanariansaaret 38660
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbor Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Uusin lomaomistustuote varmasti kannustaa perinteitä! Murtolukuomistus on uusi tapa omistaa loma -aikaa (osa-aikaisen). Jokainen omistus on osoitettu tietylle huoneistolle omistetussa lomakeskuksessa, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murtopisteitä, joita voit käyttää missä tahansa yrityksen salkussa. Jokaisen saman lomakohteen sijasta kokeile kaikkia löytääksesi suosikkisi. Tällainen joustavuus oli ennen tuntematonta, ellei sitä käytetä vaihto-yhtiöitä. Kun vuokrasopimus päättyy, kiinteistö myydään ja olet niiden joukossa, jotka saavat leikata. Omistaminen Diamond Resortsin kanssa tarkoittaa, että murto -osasi voidaan käyttää missä tahansa vaikuttavan salkun lomakohteessa.

Tutustu eri kohteisiin ja maihin, ylellisyyteen Diamond Resorts ympäri maailmaa ja muista, että seuraavana vuonna voit vain valita eri aikaosuuksien osittaisen lomakohteen eri maassa. Travel and Leisure Group suosittelee lämpimän loma -ajan muistojen ja erinomaisen vastineen rahalle saamista, ja harkitsee lämpimän omistajuuden harkitsemista Diamond Resortsin kanssa.

Soita Travel & Leisure Groupille saadaksesi lisätietoja tästä upeasta aikaosuuksien vaihtoehdosta, joka on nyt saatavilla jälleenmyyntimarkkinoilla, "murto -osalla lomakeskuksen alkuperäisestä hinnasta".

Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Diamond Resorts Murtoluku Omistus Sunset Harbour Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kotikokemuksesta Diamond Resortsin murtoluvulla Sunset Harbour Clubilla

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Diamond Resortsin murtolukukohde Sunset Harbour Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Diamond Resorts Murtoluku Omistus Sunset Harbor Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin murtoluvulla Sunset Harbor Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resortsin murtoluvuudessa Sunset Harbor Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Fractional Ownership Sunset Harbour Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resortsin murtoluvulla Sunset Harbor Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin murtoluvun käyttäminen Sunset Harbor Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.