Kuva Canal Boat Club
Kuva Canal Boat Club
Kuva Canal Boat Club
Kuva Canal Boat Club
Kuva Canal Boat Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.canalboatclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Canal Boat Club


Etsit jotain todella erilaista, kun kyse on teidän osa-aikaisen omistajuus? Rakastatko Englannin vesiväyliä ja haluat tutustua niihin itse? Miksi ei pidä sitä Canal Boat Club? Heidän koko filosofiansa on tarjota omistajille dynaamisia ja ikimuistoisia loma-aikoja ja kykyä hidastaa, rentoutua ja mennä kokonaan omaan tahtiinsa. Poistu saastumisesta, stressistä ja arkipäivän ongelmista. Päästä pois todellisen maailman loputtomista velvollisuuksista ja hurjasta vauhdista. Irrota liikaa tekniikkaa. Yksinkertaisesti anna itsesi päällystää rauhan ja rauhallisuus Englannin kauneimmista vesiväylistä.

Laivasto, joka koostuu ihanasti nimetyistä kapeista veneistä, toimii useilla venesatamilla kaikkialla Englannissa, jossa on paikkoja Berkshire, Worcestershire, Cheshire, Shropshire, Northamptonshire, Wiltshire ja Leicestershire. Näissä tunnetuissa paikoissa ei koskaan ole mitään tekemistä. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita ja kalastusta suositellaan! Voit jopa pysähtyä vieraanvaraisille pubeille matkan varrella tavata paikallisia, veneilijöitä ja nauttia vapaa-ajastasi omaan tahtiin. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät suosittelevat erittäin hyvin Canal Boat Clubin huomioon ottamista todella ainutlaatuiseen lomakokemukseen.

Canal Boat Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Canal Boat Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Canal Boat Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Canal Boat Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Canal Boat Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyrittiin myymään aikaosuuksia Canal Boat Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Canal Boat Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.