Kuva Alliance Family Club
Kuva Alliance Family Club
Kuva Alliance Family Club
Kuva Alliance Family Club
Kuva Alliance Family Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.alliance.travel

Oletko kiinnostunut Alliance Family Clubin myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Jäsenet ovat lomamökinsä omistajia ja voivat luovuttaa ne - nimittäin myydä, testamentoida lapsille tai vaihtaa toiseen esineeseen. Kuvittele, että voit milloin tahansa vuodenajasta ja omaisuuden koosta riippumatta mennä matkalle paitsi ostamaasi paikkaan myös siirtääksesi sen mihin tahansa päin maailmaa. Sinulle ja kumppaneillesi meillä on kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun, pienistä viihtyisistä studioista kahdelle, kahden makuuhuoneen huoneistoja koko perheelle, ylellisiin kattohuoneistoihin. Matkailijoille meillä on kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun: pieni ja kodikas studio, kahden makuuhuoneen huoneistot ja ylelliset kattohuoneistot.

Ostaminen Alliance Family Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Alliance Family Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Alliance Family Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Alliance Family Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Alliance Family Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Alliance Family Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Alliance Family Clubin käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu hallinnoimalle luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.